Like This Blog?

October 8, 2011

Nasi Lemak 2.0 (2011) PPVRip



Synopsis
Cef Huang (Namewee) berdepan kesukaran untuk meneruskan perniagaan makanan miliknya kerana dia gagal menyediakan masakan 'tempatan' yang diinginkan oleh para pelanggannya. Namun, bertentangan dengan masakannya yang kurang popular, dia dikenali sebagai 'Hero Huang' di kawasan kejiranannya. Cef Huang akan membantu komunitinya sehinggalah dia bertemu dengan Xiao K (Karen Kong) yang membuatkan dia terjebak dalam masalah. Untuk membolehkan dia meneruskan kehidupan ini serta perniagaan restorannya, Cef Huang perlu mendapatkan bantuan daripada penjaja gerai wanita penuh misteri (Adibah Noor), yang mengarahkan dia agar memulakan satu pengembaraan yang hebat dalam kehidupannya. Ketika berdepan pengalaman yang bakal memberikan kesedaran pada dirinya, dia akan bertemu ramai 'hero tempatan' yang memberikan sokongan kepadanya untuk menemui semula asal-usulnya serta erti sebenar yang tersembunyi dalam 'Nasi Lemak'.

October 7, 2011

[UPDATE] Blog kena hack lagi?

Mangsa 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Merujuk kepada gambar yang tertera, mungkin segelintir orang memahami apa yang akan ditulis.. hehehe.. Ini ialah tiga blog yang telah digodam oleh penggodam yang menggelarkan dirinya sebagai "Naga Putih aka Putera Katak" dari "Hazardz Hacker Crewzx".. Sila klik URL di bawah untuk melawat blog mangsa..

August 8, 2011

Cowboys and Aliens TSRip


Synopsis

The Old West.where a lone cowboy leads an uprising against a terror from beyond our world. 1873. Arizona Territory. A stranger with no memory of his past stumbles into the hard desert town of Absolution. The only hint to his history is a mysterious shackle that encircles one wrist. What he discovers is that the people of Absolution don't welcome strangers, and nobody makes a move on its streets unless ordered to do so by the iron-fisted Colonel Dolarhyde (Ford). It's a town that lives in fear. But Absolution is about to experience fear it can scarcely comprehend as the desolate city is attacked by marauders from the sky. Screaming down with breathtaking velocity and blinding lights to abduct the helpless one by one, these monsters challenge everything the residents have ever known. Now, the stranger they rejected is their only hope for salvation. As this gunslinger slowly starts to remember who he is and where he's been.

Captain America: The First Avenger TSRip V2


Synopsis
After being deemed unfit for military service, Steve Rogers volunteers for a top secret research project that turns him into Captain America, a superhero dedicated to defending America's ideals.

Senario The Movie: Ops Pocot PPVRip



Sinopsis

Senario The Movie Ops Pocot mengisahkan tentang 3 lelaki yang berlainan. Masing-masing mempunyai karakter yang pasif dan sentiasa ditindas oleh orang sekeliling mereka. Azli seorang pemuda yang masih bujang dan bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah pasaraya. Azli seorang yang mudah penat dan mudah tertidur dalam apa keadaan sekalipun. Mazlan seorang pemuda yang penakut dan bekerja di sebuah syarikat swasta. Beliau selalu dibuli oleh rakan sekerjanya malah sejak kecil lagi dia menjadi mangsa buli rakan-rakannya.Wahid pula seorang yang pendiam dan bekerja di sebuah agensi membekalkan pekerja-pekerja asing. Sikap mereka itu membuatkan ketua mereka mengambil langkah memasukkan mereka ke kem motivasi yang dikendalikan oleh Ikatan Relawan Malaysia (RELA).

August 3, 2011

Jambatan 3D?..

Assalamualaikum.. hari ni aku nak kongsi gambar 3D terbaik.. Lokasinye di sebuah jambatan di china kalau tak silap.. Apa-apa pun, layan gambar ni dulu.. huhuhu..

July 30, 2011

Momok Jangan Panggil Aku DVDRip AVI, MKV & RMVB Mediafire


Synopsis
Ramlee menerima panggilan dari rakan lama sekolejnya, Aziz, untuk menjemput beliau ke majlis kendurinya di Kampung Pulau Rusa, Pekan Pahang. Ramlee bersama rakannya, Qaseh, seorang novelis cerita-cerita seram dan Sudin menerima jemputan Aziz dan bertolak dari Bandaraya ke Pahang dengan menaiki sebuah kenderaan.

Tolong! Awek Aku Pontianak DVDRip AVI & MKV Mediafire


Sinopsis

Tolong! Awek Aku Pontianak adalah sebuah kisah cinta komedi yang terjadi antara manusia biasa dan juga pontianak. Kisah ini bermula apabila Bob telah ditinggalkan oleh teman wanitanya. Sebelum itu, Bob sering bermimpi teman wanitanya bertukar menjadi pontianak. Jadi, selepas berpisah, Bob bersama kawan karibnya berpindah ke rumah baru yang lebih murah sewanya.

Flat 3A DVDRip AVI, MKV & RMVB Mediafire


Synopsis

Filem FLAT 3A mengisahkan tentang pengalaman ngeri dan seram Fikah (Intan Ladyana) dan teman lelakinya Anas. Setelah Fikah berpindah ke rumah baru, tanpa diduga rumah tersebut adalah sebuah rumah tinggal yang cukup berpuaka dan mula menghantui Fikah. Di samping itu usaha Wahyu (Ery Zukhairi) yang menjejaki kehilangan anak saudaranya, Fatin mula merungkai segala persoalan dan misteri. Apakah punca rumah itu berpuaka dan apakah yang bakal terjadi kepada Fikah dan Anas? Apakah kaitan Fatin & Wahyu dalam misteri rumah tersebut?

July 27, 2011

HJSplit Tutorial - Cara Untuk Combine File .001


Assalamualaikum.. Di dalam entry ni, aku akan ajar cara-cara menggabungkan movie yang menggunakan format .001, .002.. Sebelum itu, download software yang berkenaan dulu.. Klik sini untuk download HJ-Split..

Transformers 3: Dark of The Moon (2011) Bluray



Blog Kena Hack?..

Mangsa Hack



Assalamualaikum to Muslims and salam sejahtera to non-muslim.. Entry kali ni aku nak share pasal gejala-gejala 'hack' yang semakin berleluasa sejak akhir-akhir ni..

July 22, 2011

i-City Di Pulau Warisan Terengganu?..


assalamualaikum.. wow!.. i-city pun dah ade kat terengganu.. tapi bukan banyak macam kat kl 2.. ni sikit2 je, tersusun kt tepi sungai terengganu.. huhu..

July 18, 2011

Gambar Perkahwinan Nurul Syuhada & Amir

Nurul Syuhada kini sah milik Raja Amir setelah selamat diijabkabulkan dengan mas kahwin sebanyak RM777 dan hantaran berjumlah RM20,111. Raja Amir dan Nurul Syuhada selamat dikahwinkan oleh bapa Nurul Syuhada sendiri di Binjai on the Park KLCC. Tahniah dan selamat pengantin baru Nurul dan Amir.

seronok plak ak tgok org kawin.. huhu.. terasa diri ni plak nk kawin, hehe.. sape2 yg nk kawin 2, kawin la ngn ak.. single lg ni, hehe.. opss, terpromote dri sndri plak.. ^_^

July 16, 2011