Like This Blog?

July 30, 2011

Momok Jangan Panggil Aku DVDRip AVI, MKV & RMVB Mediafire


Synopsis
Ramlee menerima panggilan dari rakan lama sekolejnya, Aziz, untuk menjemput beliau ke majlis kendurinya di Kampung Pulau Rusa, Pekan Pahang. Ramlee bersama rakannya, Qaseh, seorang novelis cerita-cerita seram dan Sudin menerima jemputan Aziz dan bertolak dari Bandaraya ke Pahang dengan menaiki sebuah kenderaan.

Tolong! Awek Aku Pontianak DVDRip AVI & MKV Mediafire


Sinopsis

Tolong! Awek Aku Pontianak adalah sebuah kisah cinta komedi yang terjadi antara manusia biasa dan juga pontianak. Kisah ini bermula apabila Bob telah ditinggalkan oleh teman wanitanya. Sebelum itu, Bob sering bermimpi teman wanitanya bertukar menjadi pontianak. Jadi, selepas berpisah, Bob bersama kawan karibnya berpindah ke rumah baru yang lebih murah sewanya.

Flat 3A DVDRip AVI, MKV & RMVB Mediafire


Synopsis

Filem FLAT 3A mengisahkan tentang pengalaman ngeri dan seram Fikah (Intan Ladyana) dan teman lelakinya Anas. Setelah Fikah berpindah ke rumah baru, tanpa diduga rumah tersebut adalah sebuah rumah tinggal yang cukup berpuaka dan mula menghantui Fikah. Di samping itu usaha Wahyu (Ery Zukhairi) yang menjejaki kehilangan anak saudaranya, Fatin mula merungkai segala persoalan dan misteri. Apakah punca rumah itu berpuaka dan apakah yang bakal terjadi kepada Fikah dan Anas? Apakah kaitan Fatin & Wahyu dalam misteri rumah tersebut?

July 27, 2011

HJSplit Tutorial - Cara Untuk Combine File .001


Assalamualaikum.. Di dalam entry ni, aku akan ajar cara-cara menggabungkan movie yang menggunakan format .001, .002.. Sebelum itu, download software yang berkenaan dulu.. Klik sini untuk download HJ-Split..

Transformers 3: Dark of The Moon (2011) Bluray



Blog Kena Hack?..

Mangsa Hack



Assalamualaikum to Muslims and salam sejahtera to non-muslim.. Entry kali ni aku nak share pasal gejala-gejala 'hack' yang semakin berleluasa sejak akhir-akhir ni..

July 22, 2011

i-City Di Pulau Warisan Terengganu?..


assalamualaikum.. wow!.. i-city pun dah ade kat terengganu.. tapi bukan banyak macam kat kl 2.. ni sikit2 je, tersusun kt tepi sungai terengganu.. huhu..

July 18, 2011

Gambar Perkahwinan Nurul Syuhada & Amir

Nurul Syuhada kini sah milik Raja Amir setelah selamat diijabkabulkan dengan mas kahwin sebanyak RM777 dan hantaran berjumlah RM20,111. Raja Amir dan Nurul Syuhada selamat dikahwinkan oleh bapa Nurul Syuhada sendiri di Binjai on the Park KLCC. Tahniah dan selamat pengantin baru Nurul dan Amir.

seronok plak ak tgok org kawin.. huhu.. terasa diri ni plak nk kawin, hehe.. sape2 yg nk kawin 2, kawin la ngn ak.. single lg ni, hehe.. opss, terpromote dri sndri plak.. ^_^

July 16, 2011